Allal Foto

Passion for better Meat

Allal

Al sinds 1985

Allal vleesgroothandel BV is al 25 jaar de toonaangevende Halal vleesleverancier voor de slagerijen. Sinds 1985 staan wij bekend om onze verse en hygiënische vleesleveranties, hoogwaardige kwaliteit en een klantgerichte service. Bij Allal vleesgroothandel BV geld al 25 jaar: “De Klant is Koning”.

Doordat Allal BV gespecialiseerd is in het ritueel slachten van het vlees, zijn islamitische slagerijen één van de grootste afnemers van Allal Vleesgroothandel BV. Wij slachten zelf onze lammeren, kalveren, schaap en rundvlees. Hierdoor kunnen wij de klant iedere dag vers aanbod garanderen van hygiënisch vlees.

Met behulp van onze eigen bezorgdienst leveren we onze verse producten iedere dag door heel Nederland. We zijn als Halal vleesgroothandel koploper in de ontwikkelingen en staan bekend om de kwaliteit en versheid van de producten waarmee wij werken. Allal vleesgroothandel heeft uiteraard vakkundige mensen in dienst. waardoor wij deze kwaliteit ook kunnen waarborgen.

Passie voor het vak

Vanaf jonge leeftijd was Allal al te vinden in het slachthuis. Met passie en gedrevenheid leerde hij op jonge leeftijd het vak. En nog altijd is hij dagelijks met gedrevenheid en passie zijn liefde voor het vak aan het uitvoeren.